Direktlänk till inlägg 1 april 2008

Sammanfattning...

Av Elisabeth - 1 april 2008 23:39

Ja så har det då gått några dagar sedan jag skaffade min blogg...å inte har jag hunnit å skriva ;-)) undrar just hur detta ska gå....

I alla fall i söndags så fick vi besök av Tobbe,Tina, Isabella och Ziripiri samt Bettanspettan med Leo,Shakira oxå Natasha det blev en "go" runda nere vid havet, massor av kort tog jag , dom ligger så fint i en mapp....hrm får bara göra i ordning dom först

Gårdagen tillbringades med Reneé, vi tog en runda vid Släp sen kom vi på den geniala ideen att susa ned till Gekås i Ullareeeeeed !!!! åhhh det är så kul !! brände en massa dollares :-)))

Och så till dagen...det blev oxå en runda i Släp....när vi kom hem så badade jag alla hundarna ! sen blev det en liten "lunch" på utsidan i solen (20grader vid husväggen)....parmaskinka med mozarella, tomat samt citronolja med färsk timjan , gott ;-)) och en go fika på det !

Sedan så bjöd jag stackars enarmade Reneé på middag...så dagarna dom går ;-))

Ska se om jag inte får lite tid att uppdatera med lite bilder här och på min site !

Ha det gott !


 
ANNONS
 
Laila

Laila

2 april 2008 18:12

Åh....det hørtes ut som en god lunch. Du er flink med mat. ;-) Savner å spise frokost med deg, det er alltid så koselig.
Jeg ringer deg på fredag.....har kanskje en liten nyhet til deg da. Tata.
Klem

http://www.masquemarron.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 18 augusti 2008 00:36

Får nog lägga ner det här med blogg....inte min grej precis ;-) men här kommer i alla fall lite att skratta åt ! glöm inte ljudet !! lyssna på dom olika rasernas namn..... ...

Av Elisabeth - 6 juli 2008 00:31

Ja så har han då kommit våran lille Ester och Tobbevalp....det var en lång väntan, och även lite orolig i slutet eftersom han inte ville titta ut ! Som alla vet så var det Världsutställning i Stockholm...jag hade anmält på Barbro, Sivan samt Dagny ! ...

Av Elisabeth - 28 juni 2008 20:15

Ronja så hette min andra Rottweiler, hon var en fantastisk hund med humor, full av bus och upptåg ! hon var mitt hjärta, mitt allt. Överallt där jag var så var hon med, även på olika arbeten jag hade. En gång så kom det in en drogpåverkad som skulle ...

Av Elisabeth - 17 juni 2008 10:12

Den är sååååå bra !!!! har fastnat i mitt huvud ;-))

Av Elisabeth - 5 juni 2008 21:41

Jaha det var ju ett tag sedan...så längesedan jag knappt höll på att komma in här, kom nästan inte ihåg min kod...;-) Som alla säkert har märkt så är det ju ett fantastiskt väder, man har ingen lust att vara inne, därav den dåliga uppdateringen ! Vi ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vår hörna på nätet med Blogkeen
Följ Vår hörna på nätet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se