Direktlänk till inlägg 8 april 2008

Ditt & datt....

Av Elisabeth - 8 april 2008 18:04

Ja så var det dax att skriva några rader...

Vi är ute på våra promenader varje dag jag och Renée, kameran är med och massa fina bilder blir det...eftersom Renée inte kan hålla någon hund sen hon bröt nyckelbenet så har vi fått smyga oss på lite mer otillgängliga platser där det knappt finns en människa :-) så att hundarna har kunnat vara med.

Vi har bara med 4 åt gången då Ester tyvärr är halt, och hon har aldrig varit ensam hemma... så jag alternerar så att någon blir hemma med henne.


I söndags så kom Tobbe, Jennie, barn & Maya  på besök , vi var nere vid havet vid Grunsen jag brukar gå dit ganska oftast det är nästan aldrig några folk där, det är väldigt långgrunt och hundarna älskar att vara där dom springer som dårar :-)

Jag hade med mig Barbro, Dagny och så lilla Sivan, så dom och Maya hade verkligt kul och som sagt fina kort blev det...så nedan är det några kort från söndagen!

Ha det gott

 
ANNONS
 
David

David

8 april 2008 20:45

Jag och Astrid hänger gärna med en sväng till havet, jag skulle behöva få styr på "badkrukan" Astrid ;-)

http://www.davig.se

 
Ingen bild

Anne

9 april 2008 18:53

Tänk om vi hade kunnat vara med, men det är lite långt att köra + att Malte haltar riktigt illa, så det får väl vara till sen.
Härliga bilder på vovvisarna

 
Maja

Maja

9 april 2008 19:57

Ojoj, har hjärtekulla fått sig en helt egen blogg :) vad skoj! Härliga bilder på badflickorna!

kram Maja

http://coociidog.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 18 augusti 2008 00:36

Får nog lägga ner det här med blogg....inte min grej precis ;-) men här kommer i alla fall lite att skratta åt ! glöm inte ljudet !! lyssna på dom olika rasernas namn..... ...

Av Elisabeth - 6 juli 2008 00:31

Ja så har han då kommit våran lille Ester och Tobbevalp....det var en lång väntan, och även lite orolig i slutet eftersom han inte ville titta ut ! Som alla vet så var det Världsutställning i Stockholm...jag hade anmält på Barbro, Sivan samt Dagny ! ...

Av Elisabeth - 28 juni 2008 20:15

Ronja så hette min andra Rottweiler, hon var en fantastisk hund med humor, full av bus och upptåg ! hon var mitt hjärta, mitt allt. Överallt där jag var så var hon med, även på olika arbeten jag hade. En gång så kom det in en drogpåverkad som skulle ...

Av Elisabeth - 17 juni 2008 10:12

Den är sååååå bra !!!! har fastnat i mitt huvud ;-))

Av Elisabeth - 5 juni 2008 21:41

Jaha det var ju ett tag sedan...så längesedan jag knappt höll på att komma in här, kom nästan inte ihåg min kod...;-) Som alla säkert har märkt så är det ju ett fantastiskt väder, man har ingen lust att vara inne, därav den dåliga uppdateringen ! Vi ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vår hörna på nätet med Blogkeen
Följ Vår hörna på nätet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se