Direktlänk till inlägg 12 april 2008

Utställning...

Av Elisabeth - 12 april 2008 22:29

Jaha idag så har vi varit på utställning med Ella och Sivan, Linda och Hans med Amber var oxå med, det var bara en liten inofficiell men det är alltid nyttig träning :-)

Det började ju bra med att det var vitt på utsidan i morse....snö !! sen kom det oxå lite regn, och när vi kom fram till utställningen så visade det sig att den var ute....i en paddock...jag var väldigt kall och blöt om fötterna när jag kom hem....

Sivan hon vann, 1 med Hp samt BIR, Ella 2 med Hp, Amber blev 1 med Hp i sin klass.

Dom har snarkat gott sen dom kom hem :-) det är ju onekeligen en massa nya intryck, folk, hundar och så här då även en massa hästar....

Esters hälta har äntligen släppt så nu ska jag börja med små korta koppelpromenader, det har varit segt i ca 4 veckor.... tycker så synd om henne "alla får gå ut och gå utan jag :-(( , varför får jag inte föllja med för ??? " Har väl inte skrivit varför hon blev halt, men Doris bulldozern sprang rakt in i sidan på henne....jag kan bli tokig på Doris när hon gör så...ser precis på henne när hon sänker sig, smyger ihop och tar sats....och pang rakt på, Barbros bror Caizer, han försöker hela tiden ha koll på var Doris är när vi är ute och går...ser lite roligt ut faktiskt, hon har lyckats och fälla han...eller ja hon fäller väl det mesta som kommer i hennes väg, även jag har stupat ;-)

Nedan ett par bilder på den lilla vinnarfröknen ;-))

Ha det !!

 
ANNONS
 
Laila

Laila

13 april 2008 07:07

HELDIGGRIS!
Fy flate, Sivan er bare så flott Elisabeth! Gøy at hun kom til deg. :-) Gleder meg til å se henne igjen (ja deg også dahhhh).. :-)
Klem.

http://www.masquemarron.com

 
Anne

Anne

14 april 2008 20:17

GRATTIS!
Visst är hon så söt så man smälter, hon kunde bo hos Malte tycker jag.
Kramisar Anne o Malte

http://bordeauxmalte

 
Maja & nelson

Maja & nelson

17 april 2008 07:05

Vad skoj med Sivans resultat på sin första utställning! Hon är ju verkligen något extra hon.

Ja, jag ska till Hässleholm! Ska inte ställa ut Nelson men ska ställa ut en boxer faktiskt:) Vem ska du ställa ut där ? :)

http://coociidog.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 18 augusti 2008 00:36

Får nog lägga ner det här med blogg....inte min grej precis ;-) men här kommer i alla fall lite att skratta åt ! glöm inte ljudet !! lyssna på dom olika rasernas namn..... ...

Av Elisabeth - 6 juli 2008 00:31

Ja så har han då kommit våran lille Ester och Tobbevalp....det var en lång väntan, och även lite orolig i slutet eftersom han inte ville titta ut ! Som alla vet så var det Världsutställning i Stockholm...jag hade anmält på Barbro, Sivan samt Dagny ! ...

Av Elisabeth - 28 juni 2008 20:15

Ronja så hette min andra Rottweiler, hon var en fantastisk hund med humor, full av bus och upptåg ! hon var mitt hjärta, mitt allt. Överallt där jag var så var hon med, även på olika arbeten jag hade. En gång så kom det in en drogpåverkad som skulle ...

Av Elisabeth - 17 juni 2008 10:12

Den är sååååå bra !!!! har fastnat i mitt huvud ;-))

Av Elisabeth - 5 juni 2008 21:41

Jaha det var ju ett tag sedan...så längesedan jag knappt höll på att komma in här, kom nästan inte ihåg min kod...;-) Som alla säkert har märkt så är det ju ett fantastiskt väder, man har ingen lust att vara inne, därav den dåliga uppdateringen ! Vi ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vår hörna på nätet med Blogkeen
Följ Vår hörna på nätet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se