Direktlänk till inlägg 15 april 2008

Våren är här !!!

Av Elisabeth - 15 april 2008 23:19


Idag så skulle jag upp tidigt, 0740 skulle jag vara i Kungsbacka för besikting (bor ca 15 min från besiktiningen) hade satt mobilen på ringning 0630 .....0715 vaknade jag med ett ryck , den hade inte ringt, batteriet var slut ! ut med hundarna, borsta tänderna och iväg...jag hann, hemma igen ca 0815 med en godkänd bil puhhhh....sen så kom Renée det blev en go runda ner till havet !

Solen sken, små lätta molntusar susade omkring på himmlen och det var 13-15 grader....ååhh säger jag bara, vad jag älskar denna tid som kommer nu !

Renée och Lena blev bjudna på middag idag,  kaffe med dessert intogs på utsidan i solen :-))

Lena tyckte att det var väldans god mat, synd att jag inte jobbar imorgon för då kunde jag fått matlåda....det händer att hon får med sig en matlåda nämligen...fast som sagt, imorgon så skulle hon inte jobba utan åka till Gekås i Ullared och dit behävde hon ingen matlåda...för där så äter hon ALLTID bakad potatis med räkröra i :-)))) fast hade jag gjort lever så vete fasen om hon inte tagit matlåda med sig.....lite var väl meningen idag att det skulle bli lever, det är något av det godaste jag vet ! det är lite lustigt för säger man lever så rynkar folk på näsan....men jag,

Lena, Renée, Elisabeth&David, kompisen Jeanette, hennes svägerska Lena , grannen Johanna ÄLSKAR lever så det är definitivt mer som gillar än inte !

Den käre maken tycker INTE om, så han får äta något annat när vi har leverfrossa , men som sagt hade det varit Lever i dag så ger jag mig fasen på att Lena tagit med sig malåda till Ullared ! för så pinsam kan hon vara ;-))


Men det är viktigt hur man tillagar den ! det ska vara ugnnötslever och den ska fräsas i salt och vitpeppar, därefter tillsätter man skalade morötter som får steka med , vatten häller man på, så får det puttra mellan 1-2 timmar, alla morötter tas bort , sen tillsätts grädde och salt och vitpeppar efter smak....ååååå det är så gott !! serveras med sönderkokta torra potatis som mosas i den goda såsen :-)) många tillsätter lök men jag tycker inte att det passar till Lever, det har redan så mycket smak !


Inte en bild här kom med idag, i alla fall så börjar Renée må bättre , det är ju definintivt inte bra ännu , men ganska ok än då ! och dagen den tillbringades nere vid Grunsen i några timmar.


Ha det gott


 
ANNONS
 
Rerre

Rerre

16 april 2008 09:08

Hej i stugan
Jag bara undrar när det blir en levermiddag? Det är vi många om som undrar, mums, mums, slick om munnen.
Ses om en stund
Kramisar Renée

http://www.rerres.bloggagratis

 
Ingen bild

Laila

16 april 2008 13:23

Mmmmmm ja det hørtes veldig godt ut. :-) Og så flink du har blitt til å oppdatere bloggen. Var visst det som skulle til, du har jo litt å skrive om likevel. ;-)
Koselig å skravles igjen....høres vel mot helgen.
Klem

 
rerre

rerre

16 april 2008 19:49

Hej igen
elisabeth det ser ut som att du får en till på dinalevermiddagar...
Jag har lagt till en undran på min blogg. Hur många Dogue de Bordeaux´er det går plats i din bil, idag var det ju tillfälligt 7 st.
Må gott
Kramisar och Klem/Renée

http://www.rerres.bloggagratis

 
Rerre

Rerre

16 april 2008 22:30

Skrev svar till ditt inlägg i min blogg. Vet inte om du får meddelande om jag svarat dej automatiskt?
God Natt Renée

http://www.rerres.bloggagratis.se

 
Anne

Anne

18 april 2008 19:58

Åter igen bor vi för långt bort, annars hade Sven-Åke o jag gärna varit med på levermiddag, vi älskar det, men lagar det inte själv, har inte ätit det sedan min mor dog för 20 år sedan

http://bordeauxmalte

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 18 augusti 2008 00:36

Får nog lägga ner det här med blogg....inte min grej precis ;-) men här kommer i alla fall lite att skratta åt ! glöm inte ljudet !! lyssna på dom olika rasernas namn..... ...

Av Elisabeth - 6 juli 2008 00:31

Ja så har han då kommit våran lille Ester och Tobbevalp....det var en lång väntan, och även lite orolig i slutet eftersom han inte ville titta ut ! Som alla vet så var det Världsutställning i Stockholm...jag hade anmält på Barbro, Sivan samt Dagny ! ...

Av Elisabeth - 28 juni 2008 20:15

Ronja så hette min andra Rottweiler, hon var en fantastisk hund med humor, full av bus och upptåg ! hon var mitt hjärta, mitt allt. Överallt där jag var så var hon med, även på olika arbeten jag hade. En gång så kom det in en drogpåverkad som skulle ...

Av Elisabeth - 17 juni 2008 10:12

Den är sååååå bra !!!! har fastnat i mitt huvud ;-))

Av Elisabeth - 5 juni 2008 21:41

Jaha det var ju ett tag sedan...så längesedan jag knappt höll på att komma in här, kom nästan inte ihåg min kod...;-) Som alla säkert har märkt så är det ju ett fantastiskt väder, man har ingen lust att vara inne, därav den dåliga uppdateringen ! Vi ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vår hörna på nätet med Blogkeen
Följ Vår hörna på nätet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se