Direktlänk till inlägg 17 april 2008

Släp i dagarna två....

Av Elisabeth - 17 april 2008 23:41

Jag och Renée har varit och gått i Släp två dagar i rad... det har varit sånt himmla fint väder så man har inte haft någon lust att gå hem :-))

Amalia och Caizer har varit med bägge dagarna, tror nog att dom gillade våran runda lika mycket som vi ;-) , vi har hållt oss till den lite kortare rundan då Ester har börjat följa med till hennes glädje...benen är fulla av spring :-))

Idag så hade vi lite "färdkost" med oss...kaffe smörgås med brieost och serranoskina, samt hemmalagade pannkakor.....det var ju inte precis så att det skavde dit det kom ;o))

Sandsjöbackareservatet har sådana fina vandringsleder, jag har provat några stycken och ändå så finns det gott om nya att upptäcka, dom börjar i Norra Halland och man kan gå ända in till Göteborg !! och det är en blandad terräng som innehåller ljunghedar, berg, skog och sjöar ! fantstiskt fint är det, hundarna blir alldeles till sig av glädje när vi åker dit :-)

Jag har köpt fästingshalsband till hundarna...fy f..n säger jag bara, så mycket fästingar jag plockar varja dag efter promenaderna...och det är BARA april...

Hemmet har blivit storstädat hela efermiddagen/kvällen så imorgon är schemat blankt....villket innebär slappdag ;-)) förmodligen kommer morgondagen tillbringas nere vid havet, kanske man kan få lite fräknar :-)

Ha det gott

ps En av bilderna är på Amalias nya röda skor...visst var dom snygga ?? :-)) DS

 
ANNONS
 
Rerre

Rerre

18 april 2008 19:12

Herregud sånt väder...
Idag har Bosse burit och monterat ihop grillen som han fick i födelsepresent HELT SJÄLV...
Han är gôt k*t på att börja grilla i den nu. Lägger in det på min blogg i morgon.
Snygga vänninor du har plåtat...
Fina bilder. Sippan blev väldigt fin.
Kramisar Renée

http://www.rerres.bloggagratis.se

 
Martina

Martina

22 april 2008 21:58

Hejj igen, oh vad trevlig att ni skaffat blogg såg detta när jag var på väg ut från din sida. Alltid lika trevligt att kika in på andras bloggar och följa med lite i livet. ha de bra mvh//Martina

http://www.inredare.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 18 augusti 2008 00:36

Får nog lägga ner det här med blogg....inte min grej precis ;-) men här kommer i alla fall lite att skratta åt ! glöm inte ljudet !! lyssna på dom olika rasernas namn..... ...

Av Elisabeth - 6 juli 2008 00:31

Ja så har han då kommit våran lille Ester och Tobbevalp....det var en lång väntan, och även lite orolig i slutet eftersom han inte ville titta ut ! Som alla vet så var det Världsutställning i Stockholm...jag hade anmält på Barbro, Sivan samt Dagny ! ...

Av Elisabeth - 28 juni 2008 20:15

Ronja så hette min andra Rottweiler, hon var en fantastisk hund med humor, full av bus och upptåg ! hon var mitt hjärta, mitt allt. Överallt där jag var så var hon med, även på olika arbeten jag hade. En gång så kom det in en drogpåverkad som skulle ...

Av Elisabeth - 17 juni 2008 10:12

Den är sååååå bra !!!! har fastnat i mitt huvud ;-))

Av Elisabeth - 5 juni 2008 21:41

Jaha det var ju ett tag sedan...så längesedan jag knappt höll på att komma in här, kom nästan inte ihåg min kod...;-) Som alla säkert har märkt så är det ju ett fantastiskt väder, man har ingen lust att vara inne, därav den dåliga uppdateringen ! Vi ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vår hörna på nätet med Blogkeen
Följ Vår hörna på nätet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se