Direktlänk till inlägg 2 maj 2008

Hundgård & Musik....

Av Elisabeth - 2 maj 2008 00:46

Ja...det har ju gått  några dagar sen sisst...det pysslas och det grejas här hemma.....vi håller på och bygger på den blivande hundgården...eller ja hundgård och hundgård...vet inte riktigt hur jag ska namnge det...."hundgården" kommer att bli ett komplement där fröknarna kan vara om inte alla kan följa med på promenaden, eller om man åker iväg en runda...det är ett fint litet hus på ca 23 kvm , en före detta arbetsbod, som vi håller på att klä om med ny panel, dra in vatten . En stor fin altan kommer det bli på utsidan med tak över, och rastgård......misstänker att dörren mest kommer stå öppen...men som sagt det är skönt att veta att en finns där.

Det är ju inte så att hundarna ska stå/eller sova/bo  där precis...men som läget är nu när man har ett X antal och jag gärna vill ut och gå långrundor så är det ju helt ok att lämna resten av fröknarna där tills deras tur blir !

Och så var det ju då musiken.....visst är hon söt.??? tänker så på Eva Cassidy när jag lyssnar...kan inte bestämma mig om jag ska bli ledsen eller bli glad....men det är ju så att det helt klart berör.... 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Din namne....

2 maj 2008 23:49

Phuuu....

Har tittat å lyssnat på lilla Conny flera gånger idag.......

Jag gråter varje gång........

Kan inte fatta det för det är juh bara så sött.

Men här sitter jag å gråter...snyft

 
Rerre

Rerre

3 maj 2008 18:28

Herregud
Man tror inte det är sant när man hör detta.
Snacka om att sjunga skört och sprött, det berör ju hela hjärtat, snyft.
Kommer hem på söndag, så vi kan gå på måndag morron, om du kan?
Din gåkompis.

http://www.rerres.bloggagratis.se

 
Rerre

Rerre

8 maj 2008 22:34

Hej på dej
Nu får du väl änna uppdatera, eller?
Rerre

http://www.rerres.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 18 augusti 2008 00:36

Får nog lägga ner det här med blogg....inte min grej precis ;-) men här kommer i alla fall lite att skratta åt ! glöm inte ljudet !! lyssna på dom olika rasernas namn..... ...

Av Elisabeth - 6 juli 2008 00:31

Ja så har han då kommit våran lille Ester och Tobbevalp....det var en lång väntan, och även lite orolig i slutet eftersom han inte ville titta ut ! Som alla vet så var det Världsutställning i Stockholm...jag hade anmält på Barbro, Sivan samt Dagny ! ...

Av Elisabeth - 28 juni 2008 20:15

Ronja så hette min andra Rottweiler, hon var en fantastisk hund med humor, full av bus och upptåg ! hon var mitt hjärta, mitt allt. Överallt där jag var så var hon med, även på olika arbeten jag hade. En gång så kom det in en drogpåverkad som skulle ...

Av Elisabeth - 17 juni 2008 10:12

Den är sååååå bra !!!! har fastnat i mitt huvud ;-))

Av Elisabeth - 5 juni 2008 21:41

Jaha det var ju ett tag sedan...så längesedan jag knappt höll på att komma in här, kom nästan inte ihåg min kod...;-) Som alla säkert har märkt så är det ju ett fantastiskt väder, man har ingen lust att vara inne, därav den dåliga uppdateringen ! Vi ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vår hörna på nätet med Blogkeen
Följ Vår hörna på nätet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se