Direktlänk till inlägg 9 maj 2008

veckan som gått...

Av Elisabeth - 9 maj 2008 09:01

Ja så fick jag väl skriva lite då...

I lördags så fick jag besök av Tobbe,Jennie,barn & Maya och Tobbe,Tina med barn och hundarna Zoe & Ziri :-)

Vi var nere vid havet så dom fick ha lite kul, och det hade dom kan man säga....Ziri hon sprang HELA tiden, helt otroligt villken energi hon har.

Barnen strosade omkring i vattnet med spann och spade, när vi skulle gå så ropade Emelie att jag kommer ska bara tömma ur vattnet från stövlarna :-)) det var inte lite vatten i dom kan jag säga...

I söndags så var vi på en liten inoff utställning på Tjolöholms slott , solen sken och om givningarna är fantastiskt fina det ligger alldeles vid havet.

Amber blev BIR och även BIG 3 ! fick även ett samtal från Skåne, Malte hade varit på sin första utställning även där blev det BIR :-) är så glad och stolt för er.

Annars så händer det väl inte så mycket här...målning av hundgården, den är snart klar i alla fall byggnaden, nu så ska jag bara få gallret på plats runt den....och det faller på makens lott så vi får väl se hur fort det går....;-))

Reneé kommer varje dag , så vi är ute på våra rundor med hundarna, det har ju varit helt fantastiskt väder och det är skönt efter ett helt år av regn !!

I morgon så bär det av på utställning till Skara det ska bli kul,Bettan och jag ska åka ihop hon ska ställa Natasha och jag Dagny, Sivan skulle med men hon är tyvärr halt ! alltid är det något, vet inte riktigt vad som hänt men Ella tycker väldigt mycket om att bita och dra i Sivans ben...så det är förmodligen bus som är orsaken till hältan i vanlig ordning.

Igår så var jag inne i Göteborg hos min mamma som fyllde år i måndags och eftersom Sivan har fått vara i stillhet så fick hon gå med på kalas ! det bjöds på god kyckling och räksallad , kaffe och glasstårta, Sivan lät sig väl smaka :-) med god dressing på salladen så slank den ner oxå :-) och hon luktade gott i hela ansiktet efter vaniljglassen ;-))

Ha en trevlig helg !

Har lagt till Idas sommarvisa....när den börjar spelas på radion då är sommaren på gång :-)) visst är den söt...

 
ANNONS
 
Laila

Laila

9 maj 2008 14:09

Endelig litt oppdatering... ;-) Fine bilder du har lagt ut. Ser ut som de hadde det gøy ved havet. :-)) Amber ser veldig fin ut, skal bli gøy å se henne igjen. Og det er jo ikke lenge til. ;-)
Damien sier takk for hilsen i gjesteboken.
Kleeeeem

http://www.masquemarron.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 18 augusti 2008 00:36

Får nog lägga ner det här med blogg....inte min grej precis ;-) men här kommer i alla fall lite att skratta åt ! glöm inte ljudet !! lyssna på dom olika rasernas namn..... ...

Av Elisabeth - 6 juli 2008 00:31

Ja så har han då kommit våran lille Ester och Tobbevalp....det var en lång väntan, och även lite orolig i slutet eftersom han inte ville titta ut ! Som alla vet så var det Världsutställning i Stockholm...jag hade anmält på Barbro, Sivan samt Dagny ! ...

Av Elisabeth - 28 juni 2008 20:15

Ronja så hette min andra Rottweiler, hon var en fantastisk hund med humor, full av bus och upptåg ! hon var mitt hjärta, mitt allt. Överallt där jag var så var hon med, även på olika arbeten jag hade. En gång så kom det in en drogpåverkad som skulle ...

Av Elisabeth - 17 juni 2008 10:12

Den är sååååå bra !!!! har fastnat i mitt huvud ;-))

Av Elisabeth - 5 juni 2008 21:41

Jaha det var ju ett tag sedan...så längesedan jag knappt höll på att komma in här, kom nästan inte ihåg min kod...;-) Som alla säkert har märkt så är det ju ett fantastiskt väder, man har ingen lust att vara inne, därav den dåliga uppdateringen ! Vi ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vår hörna på nätet med Blogkeen
Följ Vår hörna på nätet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se