Direktlänk till inlägg 5 juni 2008

Dåliga samvetet...

Av Elisabeth - 5 juni 2008 21:41

Jaha det var ju ett tag sedan...så längesedan jag knappt höll på att komma in här, kom nästan inte ihåg min kod...;-)

Som alla säkert har märkt så är det ju ett fantastiskt väder, man har ingen lust att vara inne, därav den dåliga uppdateringen !

Vi har i alla fall grejat en del med hundhuset, det är bara lite smådetaljer kvar men nu så får jag vänta för snickaren är på annat jobb :-( vatten ska dras in och så är det lite el kvar får väl ta något foto och lägga in...

Amber har varit här i en vecka nu, matte och husse är på Mallorca :-) det har gått så bra, Amber, Ella, Dagny och Sivan har haft rally varje kväll ! Ibland så har vi gått upp tidigt och haft matsäck med ner till havet , jag är ju ingen morgonmänniska precis men ibland får man ju offra sig ;-) det har varit så kul att ha henne här , tror faktiskt jag skiter i att lämna tillbaka henne ;-))

Tobbe med Maya och David med Astrid dök upp här en kväll och då var vi nere vid havet med tjejerna 9 ! då var det fullt ös :-) Astrid är av "rallymodel" en sån som springer in eller ut ur korten :-) och Maya ska nog bli polis när hon blir stor ;-)) kort tog jag men dom blev väl inget vidare solen stod för lågt..

Doris har oxå opererats i sitt framben så det har varit 14 dagar med "dumstrut" hon fick en knöl i själva leden på frambenet så den skulle opereras bort men när dom öppnade så rann det ur vätska bara ! konstigt för den var stenhård ! men nu så har allt läkt fint efter dränage och knölen är tillbaka...

Man får väl kanske inte säga det, men nu så längtar jag efter svalare väder !

Lite bilder av blandade modeller, dom rosa blommorna är smulgubbar en blandning mellan jordgubbe och smultron....dom är så ljuvligt goda, hoppas på stor skörd  :-) Det är Sivan som sitter med husse i soffan och delar på en påse chips....Sivan har fått ett nytt namn oxå, då vi kom på henne uppe på bordet stjälandes korv så fick det bli KorvS(k)ivan...Amber hon njuter av flickornas badbaljor.....först så försöker hon att gräva sig ner åt Kina eller nåt.....men det tar nog på krafterna för hon blir så trött så hon får lägga sig ner i badbaljan :-)) ser rätt kul ut när hon ligger med huvet lite nonchalant på kanten och bligar...

Ska se om jag inte kan uppdatera lite snabbare nästa gång ;-)

Ha det gott

 
ANNONS
 
Laila

Laila

6 juni 2008 08:21

ENDELIG! :-) Jeg klikket meg inn i bloggen men var liksom automatisk på vei ut igjen for her var det jo ikke noe nytt.... ;-) - også var det jo det hihi. Herlige bilder, Doris er jo bare for god der hun ligger og koser seg på solsengen. Man skal ihvertfall ligge godt om man må gå med en sånn dumstrut... Enda godt det bare var væske inni den, man blir jo så redd når det dukker opp kuler. Fysj.
Herlige Sivan - uhhhmmmm potetgull er snaskens. :-)
Og det ser jo ut som paradiset det bildet av huset og poolen. Dere har et nydelig hjem.
Ha en fiiiiin dag min venn. Vi høres snart igjen. :-)
Klem fra meg

http://www.masquemarron.com

 
Tobias

Tobias

7 juni 2008 08:45

Hehehe, ja gestapopolis är nog inte helt omöjligt att hon blir.

http://www.ddb-maya.bloggagratis.se

 
Rerre

Rerre

7 juni 2008 19:20

Hallå, hallåå
Det var ju på tiden att du uppdaterade lite. Jag vet ju att du tar ju hur mycket kort som helst, alltså kan du uppdatera varje kvart om du vill, he, he.
Fina bilder, goa hundar. Krama dom från mej så ses vi på måndagsmorgon, eller?
Förresten videofilmerna blev jättebra som jag tog i torsdags, synd att jag inte klarar av att visa dom på min blogg.
Kramisar Renée

http://www.rerres.bloggagratis.se

 
Anne

Anne

13 juni 2008 06:59

Hallå! stackars Doris,tur att hon får ha det skönt i solsängen,var det bursit=slemsäcksinflammation? det har Malte i höger armbåge. Många härliga bilder, Amber får väl ha en egen balja hemma oxå, Pussa på alla vovvarna,lite extra på Mamma Ester. kram Anne o Malte

http://www.bordeauxmalte.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 18 augusti 2008 00:36

Får nog lägga ner det här med blogg....inte min grej precis ;-) men här kommer i alla fall lite att skratta åt ! glöm inte ljudet !! lyssna på dom olika rasernas namn..... ...

Av Elisabeth - 6 juli 2008 00:31

Ja så har han då kommit våran lille Ester och Tobbevalp....det var en lång väntan, och även lite orolig i slutet eftersom han inte ville titta ut ! Som alla vet så var det Världsutställning i Stockholm...jag hade anmält på Barbro, Sivan samt Dagny ! ...

Av Elisabeth - 28 juni 2008 20:15

Ronja så hette min andra Rottweiler, hon var en fantastisk hund med humor, full av bus och upptåg ! hon var mitt hjärta, mitt allt. Överallt där jag var så var hon med, även på olika arbeten jag hade. En gång så kom det in en drogpåverkad som skulle ...

Av Elisabeth - 17 juni 2008 10:12

Den är sååååå bra !!!! har fastnat i mitt huvud ;-))

Av Elisabeth - 9 maj 2008 09:01

Ja så fick jag väl skriva lite då... I lördags så fick jag besök av Tobbe,Jennie,barn & Maya och Tobbe,Tina med barn och hundarna Zoe & Ziri :-) Vi var nere vid havet så dom fick ha lite kul, och det hade dom kan man säga....Ziri hon sprang HELA tide...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vår hörna på nätet med Blogkeen
Följ Vår hörna på nätet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se