Direktlänk till inlägg 28 juni 2008

Änglar.....

Av Elisabeth - 28 juni 2008 20:15

Ronja så hette min andra Rottweiler, hon var en fantastisk hund med humor, full av bus och upptåg ! hon var mitt hjärta, mitt allt.

Överallt där jag var så var hon med, även på olika arbeten jag hade. En gång så kom det in en drogpåverkad som skulle gå in bakom kassan och stjäla...Ronja gick fram och satt en en tass ner på trappen (villket hon aldrig gjorde för där fick hon inte vara) han tvärvände och gick ut....

Klok var hon oxå, när vi var ute och gick så "frågade" hon alltid om vägen,   sa jag ja så fortsatte hon, nej så gick hon andra hållet, kom det någon bil så sa jag "nu kommer bilen,nu får du gå in till kanten" hon var alltid lös...kopplet fick jag leta efter när jag skulle ha det ;-)

Hon åt ALLT, eller ja nästan allt...rabarberkräm där gick gränsen...då skrynklade hon ihop hela ansiktet och sa nejtack !! fast hade det suttit någon hund brevid så hade hon säkert offrat sig ;-)

Min vän Lena (som absolut inte har några hämningar över huvud taget) hade varit på Ullared och köpt sig en badring ! den hade hon stått och provat så att den passade till några barns förtjusning :-) säkert vuxna oxå för den delen....

Den skulle invigas i grannarnas pool, jag och Ronja var medbjudna.....Lena badade färdigt och badringen låg och flöt i poolen....Lena såg vad Ronja tänkte, stirrade henne i ögonen och sa - nej du rör inte badringen Ronja....Ronja stirrade Lena tillbaks i ögonen , släppte henne inte med blicken medan badringen guppade mot henne... du rör den inte Ronja ! POFF PFUITT !! hon kunde inte låta bli ! OCH hon släppte inte Lena med blicken :-))

Kan säga att Lena hördes över hela området när hon talade om för Ronja vad hon tyckte om henne, och för att inte tala om villken lång väg hon åkt för att köpa den OCH provat den....vi skrattade så vi skrek, tror nog att Ronja gjorde det med ;-))

Det var med stor sorg i hjärtat jag fick ta bort henne, men åldern tog ut sin rätt.

När jag satte mig i bilen och skulle åka hem efteråt så spelade dom på radion "Kärleken är" med Jill Johnsson.... den är så vacker , texten verkligen stämmer in med tankar och kännslor....en ängel flög förbi mot himmelen så fri, men hon lämnade sitt leende på vår jord som en sol som värmer oss....


Idag så fick jag ett samtal av vänner i min närhet som misst sin älskade hund, bästa vän och följeslagare.....tänker och känner så med er, det finns inte ord vid tillfällen som detta

Mina varmaste tankar

Kram Elisabeth



 
ANNONS
 
Rerres

Rerres

29 juni 2008 20:26

Grattis till Barbro´s Championat och SUCH och BIR.
Kramisar Rerre

http://www.rerres.bloggagratis.se

 
Rerre

Rerre

3 juli 2008 18:15

Grattis till Sivan som kom 4:a på don internationella tävlingarna i STH, hon är alltså snyggast i Sverige i sin klass och 4:de i världen, inte dåligt.
Kramisar Renée :-)

http://www.rerres.bloggagratis.se

 
Ingen bild

irrevirre

6 juli 2008 13:08

Hej Elisabeth,

Vill också börja att gratulera till de fina framgångarna med dina tjejer! Är ute och vandrar runt lite här och var i cyber världen :) å vips så var jag på besök hos dig. Jag brukar inte kommentera när jag tittat in på div. sidor men jag blev så berörd av de fina ord som du tillägnade till din vännina, vilken empati du lyckas förmedla (jag satt med gåshud & dropparna kom nar jag satte på Jill´s låt) kanske mina mamma hormoner som spökar??

må så gott
irrevirre (Amber´s moster)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 18 augusti 2008 00:36

Får nog lägga ner det här med blogg....inte min grej precis ;-) men här kommer i alla fall lite att skratta åt ! glöm inte ljudet !! lyssna på dom olika rasernas namn..... ...

Av Elisabeth - 6 juli 2008 00:31

Ja så har han då kommit våran lille Ester och Tobbevalp....det var en lång väntan, och även lite orolig i slutet eftersom han inte ville titta ut ! Som alla vet så var det Världsutställning i Stockholm...jag hade anmält på Barbro, Sivan samt Dagny ! ...

Av Elisabeth - 17 juni 2008 10:12

Den är sååååå bra !!!! har fastnat i mitt huvud ;-))

Av Elisabeth - 5 juni 2008 21:41

Jaha det var ju ett tag sedan...så längesedan jag knappt höll på att komma in här, kom nästan inte ihåg min kod...;-) Som alla säkert har märkt så är det ju ett fantastiskt väder, man har ingen lust att vara inne, därav den dåliga uppdateringen ! Vi ...

Av Elisabeth - 9 maj 2008 09:01

Ja så fick jag väl skriva lite då... I lördags så fick jag besök av Tobbe,Jennie,barn & Maya och Tobbe,Tina med barn och hundarna Zoe & Ziri :-) Vi var nere vid havet så dom fick ha lite kul, och det hade dom kan man säga....Ziri hon sprang HELA tide...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vår hörna på nätet med Blogkeen
Följ Vår hörna på nätet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se