Direktlänk till inlägg 6 juli 2008

Äntligen....

Av Elisabeth - 6 juli 2008 00:31

Ja så har han då kommit våran lille Ester och Tobbevalp....det var en lång väntan, och även lite orolig i slutet eftersom han inte ville titta ut !

Som alla vet så var det Världsutställning i Stockholm...jag hade anmält på Barbro, Sivan samt Dagny ! men då jag visste att det skulle komma valpar så var jag först lite osäker på hur det skulle bli..ska jag åka eller inte ? jaja det får ge sig, jag fixade iaf hundvakt, en av mina bästa vänner Renée som själv varit uppfödare och haft ett x antal kullar lovade att sitta med valparna....hundarna älskar henne och vi träffas nästan varje dag för långa och goa promenader så det var ju inte precis att det skulle vara någon okänd här...och så skulle även Emma vår goa praktikant vara här och hjälpa till :-)

Och så hade jag även lyckats att fixa hjälp efteråt, Amalia skulle ta med sig Barbro och Sivan över helgen och så skulle sedan Renée sedan möta dom och ta hundarna en vecka så jag slapp få hem dom när här var valpar, och Emma skulle ha Dagny...så fint jag ordnat allt...men så blev det inte riktigt, Dagny har fällt något fruktansvärt så henne bestämde jag att inte släppa iväg, och när inga valpar gjorde entré så tänkte jag att vi får bli hemma !

Så fick jag ett sms från min goa vän Laila i Norge som erbjöd sig att ställa mina hundar...ojdå, hmm ringde Amalia och frågade får fröknarna åka med dig och Mac ? självklart !! blev så glad :-) det hela slutade med att Sivan blev 4 : de bästa juniortik med excellent !! och även Barbro fick excellent ! är så glad och stolt över mina fröknar !

I onsdags så var Ester på dag 67 och inga valpar...jag har hela tiden kännt rörelser och nu så började jag bli otålig och orolig ! jag har mätt henne hela tiden så jag förstod att det inte skulle vara lika många som förra gången, och nu så kände jag att nej, nu får vi åka till vetrinären....vi gjorde ultraljud, 1 valp såg dom så vi öppnade direkt och där var han :-)) 1 st liten gosse så söt  !! OCH högljud ;-)) vetrinären förklarade att eftersom det bara var en valp och valparna avsöndrar cortisol/cortison som får livmodern att dra ihop sig, så räckte det inte att sätt igång födslen denna gången, så det var tur att jag gick på min  magkännsla !

Ambers lillmatte Louise tyckte att han skulle heta Morgan :-)) och så får det bli ! han får heta Morgan tills att han får sitt "riktiga" namn ;-)

Naturligtvis så är han alldeles bedårande söt ;-))

Lite bilder nedan på lille Morgan....

 
ANNONS
 
Emma

Emma

6 juli 2008 16:09

Morgan, det var det bästa namnet =)
Det passar tycker jag =D

http://stumpane.blogg.se

 
Sandra

Sandra

6 juli 2008 20:56

Så sööööt han är lill-killen. =)

http://www.doguehills.se

 
Rerre

Rerre

7 juli 2008 21:57

En sån liten gulleplutt. Fast jag tycker att han ska heta Pavarotti, med dom röstresurserna som han har.
Men "Morrgarn" :-))) är ju inte så tokigt heller.
Ses på Torsdag.
Kramisar Renée

http://www,rerres.bloggagratis.se

 
Andy Renard

Andy Renard

7 juli 2008 23:31

Ja det var lång väntan för endast en liten valp men å andra sidan så är han ju söt som tio! Morgan är ju ett underbart namn. Jag önskar att jag kommit på det själv!
Mvh
Andy

http://www.maximillianfox.com

 
Laila

Laila

8 juli 2008 12:40

:-))) søøøøøt ja. Og takk for bildene, han er jo bare sååå god der han ligger med bamsen sin.
Klem

http://www.masquemarron.com

 
Ingen bild

amalia

12 juli 2008 19:58

sååå söt han é lille mogge!! kan inte vänta tills vi får komma och snusa på honom. tycker morgan va ett klockrent namn men han skulle också kunnat vara en Gundvall;-)))) kramiz!!!!

 
Ingen bild

Jari

13 augusti 2008 20:40

hallå,hamna här i Finland o visa de som har en dator numera o visade era sidor,de hälsar mkt till er.påstår att de kommer att hälsa på i svedala omkring september månad!hälsning från jari

 
Alice

Alice

5 maj 2010 23:10

Huga så sött!

http://doguedebordeaux.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 18 augusti 2008 00:36

Får nog lägga ner det här med blogg....inte min grej precis ;-) men här kommer i alla fall lite att skratta åt ! glöm inte ljudet !! lyssna på dom olika rasernas namn..... ...

Av Elisabeth - 28 juni 2008 20:15

Ronja så hette min andra Rottweiler, hon var en fantastisk hund med humor, full av bus och upptåg ! hon var mitt hjärta, mitt allt. Överallt där jag var så var hon med, även på olika arbeten jag hade. En gång så kom det in en drogpåverkad som skulle ...

Av Elisabeth - 17 juni 2008 10:12

Den är sååååå bra !!!! har fastnat i mitt huvud ;-))

Av Elisabeth - 5 juni 2008 21:41

Jaha det var ju ett tag sedan...så längesedan jag knappt höll på att komma in här, kom nästan inte ihåg min kod...;-) Som alla säkert har märkt så är det ju ett fantastiskt väder, man har ingen lust att vara inne, därav den dåliga uppdateringen ! Vi ...

Av Elisabeth - 9 maj 2008 09:01

Ja så fick jag väl skriva lite då... I lördags så fick jag besök av Tobbe,Jennie,barn & Maya och Tobbe,Tina med barn och hundarna Zoe & Ziri :-) Vi var nere vid havet så dom fick ha lite kul, och det hade dom kan man säga....Ziri hon sprang HELA tide...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vår hörna på nätet med Blogkeen
Följ Vår hörna på nätet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se